SSC Napoli-speler Matteo Politano heeft een nieuwe tatoeage. Je kunt de indruk krijgen dat sommige voetballers een tatoeage krijgen om de doelpunten te vieren die ze scoren. Het zal dan ook niet verbazen dat sommige spelers bedekt zijn met huidversieringen. Zie Zlatan Ibrahimović, Neymar, Lionel Messi. Matteo Politano staat niet bepaald bekend als de topscorer, maar hij volgt nog steeds de trend in de voetbalwereld. De SSC Napoli-speler kreeg een nieuwe tatoeage die met een gerust hart speciaal genoemd kan worden. Het beeld van een brullende luipaard is versierd op de rug van de 26-jarige.

Verantwoordelijk voor het artwork is de bekende Italiaanse tattoo-artiest Valentino Russo, die volgens berichten in de media al veel beroemdheden onder zijn klanten heeft. In zijn atelier in de Toscaanse stad Grosseto liet Politano zijn gewenste motief bepalen. De afbeelding, die zich over de hele achterkant van de voetballer uitstrekt, toont de brullende luipaard van dichtbij en van voren. Russo beweert in totaal acht uur op de foto te hebben gezeten, schrijft hij op zijn Instagram-profiel. Er werd gezegd dat het een “vreugde” was om Politano te tatoeëren. De voetballer is een geweldige persoonlijkheid. Lees ook: Gladbach wil fans belonen voor sensationeel dure loyaliteit aan clubs De sympathie is uiteraard gebaseerd op wederkerigheid. Politano bedankte de tatoeage door Russo een Napels-trui te geven. Hij ondertekende het niet alleen, maar droeg het ook op. De tattoo-artiest is daarom de “nummero uno”, nummer één.

Sommige internetgebruikers zijn ook enthousiast over de tatoeage. De reacties op het Instagram-profiel van de tattoo-artiest variëren van “prachtig” tot “spectaculair” tot “fenomenaal”. Een gebruiker schrijft: “Ziet er echt uit”. Een ander twijfelt aan de werktijd: ‘8 uur? Onmogelijk’, schrijft hij. Een derde gebruiker denkt dat Russo de CR7 is, d.w.z. Cristiano Ronaldo onder de tattoo-artiesten. Matteo Politano werd in januari van dit jaar door Inter Milan uitgeleend aan SSC Napoli, waar hij een rechtsbuiten is. Er was gisteren, dinsdag, een ontmoeting tussen de twee teams. Politano stond op het plein, maar de brullende luipaard op zijn rug was niet bepaald intimiderend. Milan, momenteel op de tweede plaats in de Serie A, won met 2-0 van Napels (7e plaats). In de video: Transfermarkt: Inter-Boss geeft commentaar op de geruchten van Messi

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *