9,5 miljoen duur en slechts tien exemplaren wereldwijd. Cristiano Ronaldo heeft zichzelf opnieuw wat luxe gegeven en bezit nu een heel bijzondere sportwagen. Cristiano Ronaldo is gegroeid. Nu niemand met handen en voeten, maar met vier banden en een opmerkelijke 1.600 pk onder de motorkap. Omdat de superster van Juventus Turijn zichzelf heeft getrakteerd op een nieuwe sportwagen – een echte luxe auto.

De Portugees heeft een Bugatti Centodieci gekocht, die 9,5 miljoen euro kost. In totaal zijn er wereldwijd slechts tien exemplaren van dit model en volgens “Corriere della Sera” is Ronaldo een van de weinige uitverkorenen die dit nobele voertuig nu hun eigen voertuig kunnen noemen. Ronaldo niet bij de selectie: Immobile wint gouden schoen Het wordt begin 2021 geleverd, omdat de stijlvolle carrosserie, die wordt beschouwd als een eerbetoon aan de legendarische Bugatti EB110, geen auto van de lopende band is, maar tot in het kleinste detail is aangepast aan de behoeften van de vijfvoudig wereldvoetballer. De Bugatti Centodieci zou de Portugese luxe sledecollectie, die hij graag op Instagram laat zien, verder moeten verfijnen. Naast tal van sportwagens omvat het exquise wagenpark van Ronaldo ook een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse (1.200 pk) en een Bugatti Chiron (1.500 pk). Deze laatste heeft zelfs een CR7-logo op de hoofdsteunen geborduurd.

Vanwege Ronaldo: Juve-ster onthult FIFA De 35-jarige demonstreerde in de zomer van 2019 dat de aanvaller niet alleen van luxe op straat houdt. Destijds trakteerde Cristiano Ronaldo zich op een jacht en bladerde gemakkelijk zes miljoen euro door. VIDEO: Nieuw luxe jacht! Cristiano Ronaldo en zijn familievakantie zo glamoureus

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *