haat tegen de koninklijke familie. Er is interessant nieuws over adel – royaal nieuws over de Europese royalty.

Prins Harry en hertogin Meghan belden een fan om hen te bedanken voor hun enthousiaste steun bij een inzamelingsactie. Waar de royals niet van op de hoogte waren: het Twitter-account van de vrouw werd al lang gebruikt tegen de koninklijke familie. Ze waren erg ontroerd dat hun fan Dani Trin hen hielp de £ 45.000 in te zamelen voor verschillende goede doelen, zeiden Meghan en Harry in een persoonlijk telefoontje. Op een ander account genaamd @henryscousin, echter, haat nieuws en slecht misbruik over de koningin, de koninklijke familie, de monarchie en Kate en William zelf gaan al maanden de wereld in, zoals ‘The Sun’ meldt. Het @henryscousin-account werd waarschijnlijk beheerd door een groep van acht mensen en is sindsdien verwijderd. Het nieuws dat erop werd verspreid, dat buitengewoon onbeleefd was over alle royals behalve Meghan en Harry, is gearchiveerd en beschikbaar. Trin beweert dat ze niet de auteur was van dit nieuwsbericht. Als ze dat wel was, zou Harry een vrouw hebben bedankt die zijn broer een “klootzak” noemde.

Volgens het rapport toont het feit dat Harry en Meghan een Twitter-gebruiker persoonlijk bedanken met connecties met een trollenaccount voor veel waarnemers een zwakte van de verbannen royals: terwijl de rest van de koninklijke familie professionele hulp heeft met sociale media , vertrouwt het paar op advies van vrienden en hun eigen buikgevoel. Dit is hoe een of twee faux pas ontstaan. Eén ding is zeker: Harry kan de toch al verbroken relatie met zijn familie op deze manier zeker niet herstellen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *