14:10 uur, De eerste: “Red Roses”. Er is interessant nieuws over tv en streaming.

Veel hart, veel pijn en veel intriges: dag in dag uit trekken dagelijkse soaps zoals ‘Storm of Love’, ‘Among Us’ of ‘Good Times, Bad Times’ tv-kijkers in hun ban. Dit zijn de hoogtepunten op 21 augustus. Het begon allemaal met “Gute Zeiten, Bad Zeiten” in 1992 – sindsdien zijn de zogenaamde dagelijkse soaps een integraal onderdeel geworden van de Duitse televisie. Nieuwe verhalen over vriendschap of vijandschap, liefde of wrok inspireren regelmatig een miljoenenpubliek voor de schermen. Dit zijn de dagelijkse tips voor vrijdag 21 augustus.

Wandelaars ontdekten de cannabisplanten op de boomgaardweide van Merle. Ze vraagt ​​Gunter om de planten snel weg te gooien. Maar wanneer hij met Davids hulp de hennepplanten naar zijn boerderij brengt, confronteert de politie hem met illegale teelt. Terwijl Bruno worstelt om zijn spullen op te ruimen met de hulp van Astrid en Pia voor de komende divisieveiling, zoekt Gregor een manier om Bruno’s rechtbank onder de nagel te krijgen. Christoph was in staat om bewijs te verkrijgen dat Karl zijn hotel in Thailand in brand had gestoken en probeerde Ariane ermee te chanteren. Maar ze doet alsof ze het niet erg vindt als haar ex-man de gevangenis in gaat.

Omdat Alfons zijn sleutel verloor, leende hij zonder meer een metaaldetector en gebruikte deze om te zoeken. Hij zal er zijn sleutel niet mee vinden, maar er zijn veel andere kleine schatten. Bambi’s verwachting voor de baby met Saskia is beperkt, en net zoals hij – dankzij Sina – zich openstelt voor de gedachte aan het vaderschap, maakt hij een domme fout. Ringo en Easy zijn dolgelukkig als de jeugdzorg hen wil voorstellen aan hun potentiële pleegzoon Julius, maar de jongen is geen onbekende.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *