Daniela Katzenberger: hechte relatie met babysitter. Er is interessant nieuws over sterren.

Door oude foto’s te snuffelen, kunnen prachtige herinneringen naar boven komen. Daniela Katzenberger zegt ook dat ze regelmatig haar fotocollectie doorzoekt – en haar bevindingen deelt met fans op Instagram. Dit keer heeft de cultblond een paar heel bijzondere kiekjes geopend die haar samen met haar “jeugdheld” laten zien. Daniela Katzenberger laat voor een keer niet de nieuwste foto’s op Instagram zien met haar moeder Iris Klein, maar met haar oude babysitter Gaby, met wie ze vandaag nog steeds contact heeft. Daniela Katzenberger is in verschillende kiekjes te zien als een schattige kleine grimas met lang donker haar – babysitter Gaby staat altijd aan haar zijde. Je kunt meteen zien dat de twee redelijk goed met elkaar overweg konden: kleine Dani houdt de hand van de jonge vrouw vast of knuffelt haar. Ze ging zelfs samen met Gaby op vakantie, zoals Daniela Katzenberger in haar lange posttekst uitlegt.

“Ik weet niet eens of ik je dat ooit heb verteld”, schrijft de kat over de erfenisfoto’s. “Maar als kind had ik een blinde babysitter […]. Ik hou nog steeds van haar, mijn geliefde Gaby.” Gaby was de buurvrouw van Daniela, haar broers en zussen en moeder Iris toen ze nog in een klein appartement in Ludwigshafen woonden, legt de cultblond uit. “Ik ging altijd met Gaby op vakantie naar Zwitserland en legde haar met de ogen van mijn kind uit hoe alles eruit ziet.” En ze schrijft verder: “Ze kan echt helemaal niets zien, maar haar gehoor is 100 keer zo uitgesproken en ik was echt een braaf, verlegen kind”, verzekert Dani. Als u het niet wilt geloven, kunt u het aan uw moeder vragen. Bovendien maakte Gaby altijd de beste cacao en is ze tot op de dag van vandaag haar jeugdheld, zegt Daniela Katzenberger enthousiast. Je fans zijn enthousiast over de liefdevolle woorden op Instagram. Ze delen ijverig hun eigen “jeugdhelden” onder de post. En natuurlijk vinden we ook lovende woorden voor Daniela Katzenberger. “Een prachtige herinnering”, schrijft de ene gebruiker, de ander beaamt: “Dit is een prachtig verhaal en een geweldige herinnering”.

Lees ook: Daniela Katzenberger legt uit: daarom nam ze een pauze van Instagram © 1 & 1 Mail & Media / ContentFleet

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *