Kosten op verdenking van fraude op zes punten. Er is interessant nieuws over tv en streaming.

Slecht nieuws voor Werner Hansch na zijn schitterende overwinning in “Celebrity Big Brother”. Tijdens het winnende feest zou hij nieuws hebben ontvangen dat er tegen hem aanklachten zijn ingediend. Toen Werner Hansch vrijdagavond bij “Promi Big Brother” tot koning werd gekroond, leverde dat ook een warme regen aan geld op: de 82-jarige is 100.000 euro rijker na zijn mars in de PBB-container. Reden genoeg om bij de daaropvolgende viering volop te genieten van de triomf. Het nieuws dat Hansch tijdens het festival bereikte, had volgens “Bild” de vreugde echter moeten temperen.

Omdat, volgens het rapport, de aanklager aanklachten heeft ingediend tegen de verslaggeverlegende. De achtergrond zouden schulden moeten zijn als gevolg van een gokverslaving van de kandidaat “Celebrity Big Brother”. Het gaat onder meer om die ruim 5.000 euro van politicus Wolfgang Bosbach, die Hansch lange tijd niet zou hebben betaald. De tabloid citeert de Dortmundse officier van justitie Henner Kruse: “De Dortmundse officier van justitie heeft aanklacht ingediend tegen Werner Hansch, op verdenking van fraude in zes zaken.” Volgens de aanklacht zou Hansch van augustus 2017 tot 20 april 2019 geld hebben geleend, dat hij niet heeft terugbetaald. Dit resulteerde in een schade van 34.500 euro. Dit is opgesplitst in een lening van 30.000 euro en enkele kleine bedragen. Hansch zou hebben beweerd dat hij het geld zou terugbetalen. Ook al wist hij dat hij dat niet zou kunnen.

In een interview met “Bild” legt Hansch uit: “De klacht van Wolfgang Bosbach was gedateerd 10 december 2019. Sindsdien ben ik geïnformeerd over de procedure en ben ik ook geadviseerd door een advocaat. Ik wist waar dat toe zou kunnen leiden . ” De sportjournalist voegt er begrijpelijk aan toe: “Wolfgang Bosbach had een goede reden voor deze advertentie. Hij is een van degenen die me vertrouwden en me geld gaven.” Hansch zal accepteren of het parket nu van mening is om een ​​zaak tegen hem te openen voor de rechtbank. “Net als bij Celebrity Big Brother, laat ik mijn broek daar zakken. Ik geef bijna alles toe”, vervolgde Hansch.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *