Warner Bros. bevestigt dat “The Batman” is gestopt met filmen. Er is interessant nieuws over tv en streaming.

Het filmen voor “The Batman” met Robert Pattinson moet weer pauzeren. De reden: iemand op de set werd ziek met corona. Volgens berichten in de media zou de hoofdrolspeler zelf positief hebben getest. Sinds maart is de opnames van “The Batman” met Robert Pattinson in de hoofdrol in de wacht gezet vanwege Corona. Nu moet de productie weer onderbreken omdat een bij de shoot betrokken persoon corona kreeg. Zoals “Vanity Fair” meldt, verwijzend naar een zeer betrouwbare bron, wordt gezegd dat het Robert Pattinson zelf is.

De Warner Bros.-studio heeft de doorbraak bevestigd, maar niet wie precies de coronaziekte is: “Een lid van de productie van ‘The Batman’ testte positief op COVID-19 en bevindt zich in isolatie volgens de vastgestelde procedure. De opname wordt tijdelijk onderbroken. ” De opnames van de DC-superheldenfilm vinden plaats in de buurt van Londen. De bioscooprelease staat gepland voor oktober 2021 – of dat zo blijft, hangt sterk af van verdere ontwikkelingen. Als er meer COVID-gevallen bekend worden op de set en de productie langer moet onderbreken, zal Warner Bros. waarschijnlijk in gebreke blijven. In “The Batman” maakt Robert Pattinson zijn debuut als de gemaskerde vleermuis, eerder gespeeld door Ben Affleck in de prestigieuze rol. Naast de “Twilight” -ster, Zoe Kravitz als Catwoman, Colin Farrell als de pinguïn en Paul Dano als The Riddler. Geregisseerd door Matt Reeves (“Planet of the Apes”).

De eerste trailer is pas een paar dagen geleden uitgebracht. Vooral de grungy look van Robert Pattinson als Bruce Wayne zorgde voor veel discussie in de fanscene. © 1 & 1 Mail & Media / ContentFleet

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *