Queen-bewakers betrapt met drugs op Corona-feestje. Er is interessant nieuws over.

Het Britse leger doet onderzoek naar verschillende lijfwachten van de koningin. De mannen waren eerder betrapt op een coronafeest. Er zouden ook drugs bij betrokken zijn geweest. Verschillende Britse bewakers in het Royal Windsor Castle zijn betrapt op een feest dat de Corona-voorschriften zou hebben overtreden. “Nadat verschillende beveiligers uit Wales afstandsregels hebben overtreden, is er een onderzoek gestart en wordt de zaak intern vervolgd”, zei een woordvoerder van het Britse leger, waartoe de bewakers behoren, dinsdag tegen de dpa.

Meer dan tien bewakers moeten nu voor straf minstens twee weken in een interne militaire faciliteit doorbrengen. Ze behoren allemaal tot het eerste bataljon dat de koningin bij officiële gelegenheden vergezelt. Volgens rapporten van de Daily Mirror and the Sun werden de bewakers bij Windsor Castle aan de oevers van de Theems betrapt op een “mini-rave” waaraan ook andere mensen deelnamen, waarvan sommige drugs waren. zou moeten zijn. Volgens berichten in de media testten vier van de mannen ook positief op cocaïne. Vanwege hun wangedrag worden ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 tot 28 dagen in de militaire gevangenis van Colchester. Daarna worden ze ontslagen uit de dienst van het Britse leger.

Eigenlijk, tijdens de coronapandemie, moeten de bewakers strikt in kleine groepen blijven om de royals te beschermen. De koningin en haar man, prins Philip, hadden zich teruggetrokken in Windsor Castle tijdens de bruiloften van de pandemie. (dpa / thp)

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *