Tot dusver geen officiële verklaring van Alex. Er is interessant nieuws over tv en streaming.

Relatie: De “Bachelor” finalist Wioleta Psiuk en “Bachelorette” winnaar Alexander Hindersmann zijn uit elkaar. Over de achtergrond kan alleen maar gespeculeerd worden. “Alex en ik gaan voortaan onze eigen weg”, liet Wioleta Psiuk haar volgers weten in een Instagram-verhaal. Dat meldt “Gala”. De finalist van het laatste “Bachelor” -seizoen en Alexander Hindersmann, de “Bachelorette” -winnaar van 2018, zijn geen koppel meer. De 28-jarige legde verder uit: “We hebben echt ons best gedaan en aan beide kanten ons best gedaan. Het zou heel leuk zijn als er geen vragen over waren, want zo’n situatie is al moeilijk genoeg en ik, voor zover mogelijk, privé willen vasthouden. ”

Er is geen officiële verklaring aan het einde van Alex, in plaats daarvan schrijft hij cryptisch in zijn laatste post op Instagram: “Leer van het verleden, maar maak er niet jouw leven van …” -Jaar een foto van hem die een trap afloopt en de hashtag #nomorewordsneeded. De laatste foto van Wio en Alex samen is van 31 juli. De “Bachelorette” -winnaar reageerde op de selfie voor de badkamerspiegel: “In goede en slechte tijden”, plus de hashtags #future, #dream en #youandme.

Hij heeft de foto’s die hij deelde met ex-vriendin Wioleta tenminste niet verwijderd. De twee reality-tv-sterren ontmoetten elkaar afgezien van de tv-shows en ontmoetten elkaar op Instagram in maart 2020. Ze verschenen voor het eerst als koppel in juni. Voor Wioleta was Alex bij “Bachelorette” Nadine Klein, wiens roos hij won in de finale van 2018. De relatie is in november 2018 verbroken. © 1 & 1 Mail & Media / ContentFleet

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *