Paris Hilton is verheugd over de vrije keuze. Er is interessant nieuws over sterren.

Paris Hilton gaat al bijna anderhalf jaar uit met Carter Reum. Nu plant de erfgename van het hotel blijkbaar hun nageslacht. En heel serieus. Hilton heeft al besloten dat er een tweeling moet zijn. Het geslacht van haar toekomstige baby’s is ook al vastgesteld. In een interview met de “LadyGang” -podcast (via “Mensen”), heeft Paris Hilton zojuist onthuld dat zij en haar vriend Carter Reum al bezig zijn met gezinsplanning. “Allereerst zijn we het al aan het plannen”, zei de 39-jarige. ‘Er komt een tweeling, een jongen en een meisje,’ vervolgde Hilton. Zelfs de naam van haar toekomstige dochter is al bepaald voor de erfgename van de miljardair: “Londen is al een veilige naam voor het meisje; ik probeer nog steeds te beslissen voor de jongen.”

Waarom kan Paris Hilton zulke concrete ideeën hebben over het geslacht van haar toekomstige kinderen en zelfs weten dat ze een tweeling zal krijgen? Het antwoord is even simpel als eigenzinnig en past dus perfect bij het It-meisje: Hilton heeft jaren geleden een aantal van haar eieren ingevroren. Ze kreeg het idee van haar vriendin Kim Kardashian – wie nog meer? “Als je je eieren laat invriezen, kun je kiezen of je een jongen, een meisje of een tweeling wilt”, zegt Hilton op de podcast. Een paar weken geleden vertelde de blondine aan “The Times” dat haar eicellen bevroren waren. “Ik had een ongelooflijk gesprek met Kim over het onderwerp”, citeert de krant Paris Hilton. “Ze stelde me voor aan haar dokter en ik was zo geïnspireerd door haar dat ik het echt deed.”

Een van de belangrijkste voordelen van de procedure voor de It-Girl is dat ze zichzelf onafhankelijk maakt van een man als het gaat om gezinsplanning, zoals ze verder onthult: “Ik denk dat elke vrouw het zou moeten doen omdat je echt hebt Houd de touwtjes in handen en hoef niet te denken: ‘oh mijn god, ik moet trouwen’. ” Ondanks alles wil Paris Hilton helemaal niet onafhankelijk zijn van een man. Sinds april 2019 zit ze in de wolken met zakenman Carter Reum. De blondine viert haar liefde voor de 39-jarige keer op keer op Instagram. © 1 & 1 Mail & Media / ContentFleet

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *