Dansvoorstelling met een kleine storing. Er is interessant nieuws over sterren.

Heidi Klum en Tom Kaulitz hebben plezier bij het grillen – en dat ze zichzelf helemaal niet serieus nemen. Met volle baard en zonnebril dansen ze voor het toestel. Dankzij het videofilter, verrassend genoeg zelfs beide. Zoals gewoonlijk laat Heidi Klum graag zien wat ze heeft op Instagram: er is ook veel huid en haar bikinilichaam om te bewonderen in de nieuwste video van het model. Je kunt niet veel van haar gezicht zien: het zit onder een hoed en achter een baard en zonnebril. De laatste twee elementen zijn echter door de computer gegenereerd – dit blijkt vooral uit het feit dat Heidi’s echtgenoot Tom Kaulitz dezelfde combinatie voor zijn gezicht draagt.

Heidi Klum stopt niet bij poseren met een baardfilter: ze zwaait met haar heupen en danst om haar man heen, die haar een slag probeert te rammen met de barbecuetang. Uiteindelijk wil hij de voorstelling afronden met een zwaai in de richting van de billen van zijn vrouw – maar verliest zijn grip op het gereedschap en de barbecuetang vliegt uit beeld. Het feit dat ze allebei nauwelijks kunnen lachen voordat het kleine ongelukje, maakt het beroemde koppel zo aardig. De fans vinden het heerlijk om ze zondag allebei op het terras te zien spelen. Dus na slechts twaalf uur heeft de video al meer dan 180.000 views verzameld. De rest van de foto’s van het kleine barbecuefeestje laten ook zien: Hier hebben twee mensen vrede met zichzelf en de wereld, genietend van het mooie weer met hun honden. © 1 & 1 Mail & Media / ContentFleet

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *