Gezond eten kan je lichaam veel goeds doen, zo ben je fitter door de gehele dag, heb je minder moodswings en wordt je huid een stuk beter. Maar gezond eten is niet voor iedereen zo gemakkelijk, het kan zijn dat je gewoonweg niet veel lust of dat je geen tijd hebt om al die gerechten klaar te maken. Want gezond eten vergt meer tijd in de keuken. Nu ben je vast aan het denken, maar er moet toch een andere manieren om al je vitamines en mineralen binnen te krijgen? Ja die zijn er zeker! Wij gaan hier dan ook meer over vertellen in deze blog!

Probeer zoveel mogelijk de avond van tevoren te doen

Tijd vrij maken om verse maaltijden te bereiden kan soms zeer moeilijk zijn, voornamelijk als je een drukke baan hebt. Maar wist je ook dat je gemakkelijk het eten een avond van tevoren klaar kan maken? Of zelfs een week van tevoren? Op deze manier sta je een middag of avond in de week te koken. De rest van het eten vries je in of bewaar je in de koelkast. Op deze manier heb je toch nog vers en gezond avondeten. Het ontbijt daarentegen is weer een stuk moeilijker. Het is namelijk heerlijk om in de ochtend een ei te bakken of gezonde pannenkoeken te maken. Als je hier gewoonweg geen tijd voor hebt is het handig om vervanging te zoeken die snel, gemakkelijk en ook nog gezonde ingrediënten bevat. Een optie kan de Green Juice van SuperFoodies zijn. Deze sap zit boordevol vitamines en mineralen, waardoor jij je dag gelijk goed begint! 

De partij SuperFoodies

De Green Juice zit boordevol (groene) groentes en mineralen. Op deze manier vul jij het vitaminetekort aan in je lichaam. In de Green Juice zit onder andere; vezels, calcium, ijzer, magnesium, vitamine B12, vitamine C, zink, vitamine D, B2 en B6. Wil je meer weten over de voordelen van de Green Juice? Neem dan gerust een kijkje op de website van SuperFoodies, hier staat meer informatie, zoals wat het met je lichaam doet en waar de Green Juice uit gemaakt is!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *