Hoewel glas voor allerlei soorten ramen wordt gebruikt, zijn niet alle soorten glas hetzelfde. Elk type glas heeft zijn eigen sterke punten die het bijzonder geschikt maken voor een bepaald type raam. Hier volgt een korte uitleg over de verschillen tussen gehard glas en standaard dubbel glas bestellen. Gehard glas is veel sterker dan gewoon dubbel glas. Daardoor is het een uitstekende keuze wanneer het om veiligheid gaat. Door een proces van verhitting en snelle afkoeling is gehard glas over het algemeen vijf keer sterker dan normaal dubbel glas. Om deze reden is gehard glas een populaire keuze voor windschermen en veiligheidsglas.

Voordelen gehard glas

Gehard glas is ideaal in een omgeving waar veiligheid belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan een winkelruit of een bushokje, maar ook in huis als tafelblad of douchedeur. Ten opzichte van regulier glas heeft deze glassoort een aantal belangrijke voordelen:

• Gehard glas is vijf keer sterker dan regulier glas.

• Mocht gehard glas toch breken, dan is de glasschade minder gevaarlijk. Het glas valt namelijk uiteen in duizenden kleine stukjes, die niet voor grote verwondingen kunnen zorgen.

• Gehard glas kan goed tegen schokken en temperatuurverschillen.

• Tot slot is gehard glas door de sterkte ook nog eens inbraakwerend.

Gehard glas bestellen?

Wilt u als ondernemer of particulier gehard glas bestellen? Kies dan voor JLM Glas. Een ruim standaard assortiment en de mogelijkheden om glas op maat te kunnen snijden.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *