Fans zijn enthousiast over Joey Heindle’s nieuwe passie. Er is interessant nieuws over sterren.

Joey Heindle staat bekend als zangeres en tv-ster. Maar nu traint de alleskunner in Zwitserland om brandweerman te worden, zo onthult hij op Instagram. Joey Heindle heeft een nieuw project buiten de showbusiness. Na een opleiding tot strandwacht, voltooit hij momenteel de basisopleiding tot brandweerman. Dat maakt de ex-DSDS-kandidaat bekend op Instagram. Daar plaatste de jungle king een foto waarop hij te zien is in een compleet reddingsuniform inclusief brandweerhelm. Bij de Brandweer Academie Zwitserland volgt hij deze week een intensieve cursus, schrijft hij over de momentopname.

Er staat een grote verscheidenheid aan leereenheden op het programma, waaronder blussen, ademhalingsbescherming en technische assistentie. De zanger geeft ook de reden waarom hij de opleiding wil afmaken: “Er is niets beters dan mensen te kunnen helpen, denk ik. In welke situatie ze zich ook bevinden.” Zijn volgers zijn enthousiast over de beslissing van Heindle en wensen hem veel succes in zijn nieuwe baan. “Dit is hoe echte helden eruit zien”, schrijft DSDS-collega Prins Damien in de commentaren. “Sensationeel”, zegt tv-ster Julian F. M. Stoeckel. Begin juli berichtte Heindle op Instagram over zijn wekenlange strandwachtopleiding, die hij in zijn vrije tijd “alleen als hobby” voltooide. ‘Ik vind het heerlijk om in het water te zijn. En iemand helpen in geval van nood is het allerbeste.’

De voorwaarden zijn moeilijk, “maar haalbaar als je een beetje werkt”, schreef de 27-jarige over een foto waarop hij nonchalant in een ligstoel te zien is. Ook de fans waren onder de indruk van dit project en wensten Heindle veel succes. “Kruis je vingers dat het werkt” of “Je kunt het ook. Geweldige houding” is onder meer te lezen. © 1 & 1 Mail & Media / spot on nieuws

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *