Lucas Cordalis zou in de voetsporen treden van enkele familieleden. Er is interessant nieuws over tv en streaming.

Het giswerk rond de beroemdheden die in 2021 naar het junglekamp verhuizen, begint al. De eerste kandidaat zou popzanger Lucas Cordalis zijn. Geruchten over het komende seizoen van “Ik ben een ster – Haal me hier weg!” Al maanden gaan geruchten de ronde. in circulatie. Tot nu toe hebben potentiële kandidaten zichzelf in het spel gebracht. Met popzanger Lucas Cordalis is het anders. Hij zou in 2021 al de eerste kandidaat moeten zijn voor het RTL-junglekamp. De krant “Bild” beweert erachter te zijn gekomen. De Australische jungle is bij Katzenberger-Cordalis bijna een familieaangelegenheid. In 2004 verliet de vader van Lucas, de overleden hitlegende Costa Cordalis, het junglekamp als winnaar. Zodat Lucas hem kan imiteren, moet hij nu hard trainen, schrijft de “Bild”.

Schoonzus Jenny Frankhauser, de halfzus van Lucas ‘vrouw Daniela Katzenberger, is de jungle queen van 2018. En Lucas’ schoonmoeder Iris Klein was ook te zien in de Australische jungle. Ze behaalde in 2013 de zevende plaats. Zijn vrouw zei op haar beurt in 2016 dat ze het grappig zou vinden om haar man op de show te zien. Een officiële startdatum voor het 15e seizoen van “I’m a Star – Get Me Out of Here!” bestaat nog niet. Ook als het om de locatie gaat voor 2021 houdt de omroep RTL zich laag. Begin augustus zei een woordvoerder: “We zullen in januari alles geven met ‘Ik ben een ster – haal me hier weg!’ om weer in de lucht te zijn, in welke vorm dan ook. We staan ​​voor de corona-gerelateerde uitdaging en controleren momenteel nauwgezet of we terug kunnen naar het beproefde Australische junglekamp. ”

De Britse versie van het junglekamp, ​​”I’m A Celebrity … Get Me Out Of Here!”, is al afgewezen door Australië. Het tv-programma wordt gefilmd in Gwrych Castle in Abergele, een stad in Noord-Wales, vanwege de coronapandemie. © 1 & 1 Mail & Media / spot on nieuws

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *